ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات : 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع ته چین
نویسنده پیام
mehtarآفلاین
مدیر بخش
*****



ارسال ها: 394
تاریخ عضویت: ۲۱ آبان ۱۳۹۰
حالت من: انتخاب نشده
سپاس ها 302
سپاس شده 292 بار در 132 ارسال
ارسال: #1
انواع ته چین
ته چین مرغ

سلام به همه دوستان
مواد لازم برای دو نفر :
برنج 3 پیمانه
یک سینه مرغ
زعفران دم کرده یک لیوان
زرده تخم 3 عدد
پیاز 1 عدد
ماست چکیده 400 گرم(تقریبا)
زرشک برای تزیین
نمک و فلفل

مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و سه فنجان آب می پزیم و بعد از پخت استخوانهای مرغ رو جدا می کنیم و مرغ ها رو تکه تکه(به قول خودمون ریش ریش) می کنیم.
برنج را آبکش می کنیم.
کمی نمک و فلفل را با سه عدد زرده تخم مرغ و ماست چکیده و یک لیوان زعفران مخلوط می کنیم.
برنج رو به مخلوط بالا اضافه می کنیم
ته ظرف رو یک لایه از مخلوط برنج می ریزیم بعد یک لایه از مرغ ها دوباره یک لایه مخلوط برنج و با ته قاشق خوب فشار بدید و تکرار این مرحله.
روی ظرف رو فویل می گیریم و در فر با دمای 180 و به مدت 2 ساعت قرار می دیم.

*نکات:
برنج رو کمی تازه تر آبکش کنید.
می تونیم به مخلوط ماست و... به جای برنج،مرغ ها رو اضافه کرد اما کمی برای ته دیگ نگه دارید تا با برنج مخلوط کنید.
از زرده تخم مرغ استفاده کنین تا ته چین بوی تخم مرغ نده.
اگه از سولاردام استفاده می کنید حتما کانوکشن رو انتخاب کنین و دمای 160 به مدت 1ساعت و 40 دقیقه.


این هم ته چین من که همسر گرامی بسی تعریف نمودند
:) البته مجال بُرش رو به من نداد تا از اون هم عکس بگیرم:)
بی هنری من رو برای تزیین ببخشید.

[تصویر: ktmkvs837d18su44wii.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۹/۱۰ ۰۳:۴۲ عصر، توسط mehtar.)
۱۳۹۰/۹/۱۰ ۰۳:۴۰ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط siavash ، yousofi ، M * M * A ، ostad ، mm k ، Kahmadi
yousofiآفلاین
مدیر بخش
*****


ارسال ها: 671
تاریخ عضویت: ۱۱ آبان ۱۳۹۰
حالت من: Relax
سپاس ها 458
سپاس شده 528 بار در 296 ارسال
ارسال: #2
RE: انواع ته چین
اَااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا surprise
چی می گی!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی این کار توئه.
جان من احیانا خونه مامانت اینا نبودی. اعتراف کن کار خودت نیست. زوووووووووووود باش. اعتراف کنat wits' end


کی گفته معایب ازدواج بیشتر از محاسنش هست.حداقلش اینه که دست پخت ادم خوب میشه در نتیجه ازدواج کلا ضررهBig Grin

پ.ن. پررو نشی لیلا خانم. از پشت مانیتور هیچی مشخص نیست جز یه قلب که داره تاپ تاپ میزنهBig Grin

تعاریف بالا یا بی هدف بوده یا هدفش این می باشد که شما به فعالیتت ادامه بدی. تو می تونی. خوشمزه تر و خوشگل تر بپز تا وقتی آقای محمدزاده سروکله اش پیدا شد یه مسابقه بذاریم ببینم می تونی این لقب بهترین اشپز دنیا رو از آقایون بگیری یا نه.
۱۳۹۰/۹/۱۰ ۱۱:۲۵ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط mehtar
M * M * Aآفلاین
MR.M.M.A
**

ارسال ها: 49
تاریخ عضویت: ۲ آبان ۱۳۹۰
حالت من: Mehrabon-2
سپاس ها 44
سپاس شده 31 بار در 14 ارسال
ارسال: #3
RE: انواع ته چین
سلام خدمت دوستان
ای
کی من بهترین آشپر شدم ؟

شیوه های خوش مزه کردن غذا رو باید بدونبم.این اصلی ترین کاره Wink

وگرنه میشه گوشت و نخود و سیبزمینی و رب و آب و زردچوبه و مرزه رو بریزین تو قابلمه و بعد از 5 ساعت بردارین و بعد بگشین شد آب گوشتBig Grin
۱۳۹۰/۹/۱۱ ۰۱:۰۰ صبح
مشاهده وب سایت کاربریافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
siavashآفلاین
Administrator
*******


ارسال ها: 863
تاریخ عضویت: ۲ آبان ۱۳۹۰
BarnamenevisFacebookLinkedIn
حالت من: Movafegh
سپاس ها 803
سپاس شده 805 بار در 406 ارسال
ارسال: #4
RE: انواع ته چین
چه ظاهر دل فریبی داره. باید خیلی خوشمزه باشه applause

زندگی جیره مختصری‌ست ، مثل یک فنجان چای ...
و کنارش عشق است ، مثل یک حبه ی قند !
۱۳۹۰/۹/۱۱ ۱۲:۱۲ عصر
مشاهده وب سایت کاربریافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط mehtar
yousofiآفلاین
مدیر بخش
*****


ارسال ها: 671
تاریخ عضویت: ۱۱ آبان ۱۳۹۰
حالت من: Relax
سپاس ها 458
سپاس شده 528 بار در 296 ارسال
ارسال: #5
RE: انواع ته چین
(۱۳۹۰/۹/۱۱ ۰۱:۰۰ صبح)M * M * A نوشته شده توسط:  سلام خدمت دوستان
ای
کی من بهترین آشپر شدم ؟

شیوه های خوش مزه کردن غذا رو باید بدونبم.این اصلی ترین کاره Wink

وگرنه میشه گوشت و نخود و سیبزمینی و رب و آب و زردچوبه و مرزه رو بریزین تو قابلمه و بعد از 5 ساعت بردارین و بعد بگشین شد آب گوشتBig Grin

سلام
چه حلال زاده. درست سر بزنگا پیداتون شد.

البته مهارت آشپزی شما بعدها برما مشخص خواهد شد. منظورم من اون جمله معروف بود"بهترین آشپزهای دنیا آقایون هستند" شما اینجا به عنوان نماینده ای از طرف آقایون بناست با نماینده خانم ها رقابت نمایید.

هدف ما هم پیدا کردن همون شیوه های خوش مزه کردن غذاست. که حتما به کمک شما و بقیه دوستان شرکت کننده توی این تاپیک و صدالبته دوست گلم خانم مهتر حتما محقق خواهدشد. ( نقطه سر خطBig Grin)

یکی از شیوه هایی که من بلدم و تست شده است.پختن غذا به آهستگی به کارگردانی مازیار میریBig Grin

قضیه از این قراره که گرچه الان همه با محدودیت زمان مواجه اند و برا همین هم وسایل زیادی توی بازار اومده که کمک می کنه طبخ غذا زودتر بشه اما هیچ وقت اون خورشتی که توی زود پز بپزه خورشت جا افتاده دست پخت مادربزرگ هامون نمیشه! البته به نظر من.

از وقتی مامان بنده یه عدد دیگ سنگی خریده، غذاها از آبگوشت گرفته تا انواع آش تا سوپ و حتی خورشت ها و خوراک های مختلف خیلی خوشمزه تر میشه. و اینکه آب غذا و شعله رو به اندازه ای تنظیم کنی که نیازی نباشه مدام تو قابلمه آب ببندی Big Grin به خوشمزه شدن غذا کمک می کنه.

حالا بعدها یکی بیاد تجربیاتش در زمینه پلو پختن رو در اختیار ما بذاره که اینقدر شفته پلو درست نکنیمBig Grin
۱۳۹۰/۹/۱۱ ۰۱:۲۰ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
mehtarآفلاین
مدیر بخش
*****



ارسال ها: 394
تاریخ عضویت: ۲۱ آبان ۱۳۹۰
حالت من: انتخاب نشده
سپاس ها 302
سپاس شده 292 بار در 132 ارسال
ارسال: #6
RE: انواع ته چین
(۱۳۹۰/۹/۱۰ ۱۱:۲۵ عصر)yousofi نوشته شده توسط:  اَااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا surprise
چی می گی!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی این کار توئه.


باور کن کار خودمه.یعنی اینقدر از من نا امید بودی؟:)
۱۳۹۰/۹/۱۱ ۰۷:۰۶ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
yousofiآفلاین
مدیر بخش
*****


ارسال ها: 671
تاریخ عضویت: ۱۱ آبان ۱۳۹۰
حالت من: Relax
سپاس ها 458
سپاس شده 528 بار در 296 ارسال
ارسال: #7
RE: انواع ته چین
نه، این چه حرفیه،
مهم اینه که الان خیلی بهت امیدوار شدمBig Grin
۱۳۹۰/۹/۱۱ ۱۰:۳۱ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
M * M * Aآفلاین
MR.M.M.A
**

ارسال ها: 49
تاریخ عضویت: ۲ آبان ۱۳۹۰
حالت من: Mehrabon-2
سپاس ها 44
سپاس شده 31 بار در 14 ارسال
ارسال: #8
RE: انواع ته چین
(۱۳۹۰/۹/۱۱ ۰۱:۲۰ عصر)yousofi نوشته شده توسط:  حالا بعدها یکی بیاد تجربیاتش در زمینه پلو پختن رو در اختیار ما بذاره که اینقدر شفته پلو درست نکنیمBig Grin


اول برنج رو از شب قبل بخوابونین توی آب نمک

روز بعد :

آب رو جوش بیارین
حالا برنج رو بریزین داخلش
هر چند دقیقه 1 دانه برنج رو بردارین با انگشت فشاربدین .ببینین له میشه یا نه. یا این کارو بکنین(دانه برنح رو با نوک زبونتون به سقف دهان فشار بدین اگه وسطش زیاد سفت نبود اونوقت آماده هست و میتونین آب کش کنین)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۹/۱۲ ۱۰:۵۵ صبح، توسط M * M * A.)
۱۳۹۰/۹/۱۲ ۱۰:۵۴ صبح
مشاهده وب سایت کاربریافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط mm k ، yousofi
mm kآفلاین
کاربر فعال
***

ارسال ها: 114
تاریخ عضویت: ۳ آبان ۱۳۹۰
حالت من: Tajob
سپاس ها 261
سپاس شده 98 بار در 46 ارسال
ارسال: #9
RE: انواع ته چین
سميه جان اينجوري كه تو داري پيش ميري بايد يه كلاس آشپزي خصوصي واست بذاريم چون با اين اوصاف هر جا بري برميگردوننت پيش خودمون Wink
۱۳۹۰/۹/۱۲ ۰۱:۳۶ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط yousofi ، M * M * A
yousofiآفلاین
مدیر بخش
*****


ارسال ها: 671
تاریخ عضویت: ۱۱ آبان ۱۳۹۰
حالت من: Relax
سپاس ها 458
سپاس شده 528 بار در 296 ارسال
ارسال: #10
RE: انواع ته چین
ما به این شیوه پخت برنج که آقای محمدزاده نوشته می گیم صافی.
یه مدل دیگه هست که می گیم دمی.
نکته1- می گن ارزش غذایی و قوت دمی بیشتر از صافی هست.
نکته 2- صافی پختن بسی آسان تر از دمی پختن می باشد Big Grin

برا پختن دمی داخل قابلمه رو اب می ریزیم (کمتر از وقتی می خوایم صافی درست کنیم) بعد برنج ها رو می ریزم داخل قابلمه وقتی آب داخل قابلمه خشک شد و برنج ها پخت (شیوه تست پختن به دستور پخت آقای محمدزاده مراجعه شود.) دمکش می زاریم و غذا رو دم می کنیم.

من برای تست پخته بودن برنج از شیوه اول استفاده میکنم. اما اغلب اوقات از ترس اینکه برنج خیلی له بشه و شفته بشه زودتر بر می دارم. با این وجود صافی که درست می کنم اغلب اوقات خوب میشه ( مامانم میگه چون برنجش خوبه Big Grin ) اما دمی که درست می کنم بلا استثنا شفته میشه.Huh

جالبه هر کسی شیوه خاص خودشون رو برای تست کردن دارند. فکر کنم من باید نحوه تست کردم رو عوض کنم. احتمالا خطای انگشتهام خیلی زیادهBig Grin

خب حالا یه نکته من می گم برا برنج صافی:
گرچه عطر و طعم پلو به برنج استفاده شده بستگی داره اما نوع و مقدار موادی که در "آب دم" پلو استفاده میشه هم خیلی مهمه.

حالا یه سوال؟
کی می دونه برنج رو موقع خیس کردن چند آب باید شست و چرا؟ یعنی اگه بیشتر بشه چی میشه؟
و بعد اینکه چه طور با خوردن پلو متوجه می شن چه نوع برنچی استفاده شده؟

پ.ن. به بهترین جواب ها جوایز نفیس و ارزنده ای اهدا خواهد شد.
۱۳۹۰/۹/۱۲ ۰۸:۳۱ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


Bookmarks
برچسب ها: آشپزی, دستور تهیه ته چین, ته چین مرغ, ته چین,



پرش به انجمن:

Persian Translation by MyBBIran.com - Ver 3.5
Powered by MyBB, © 2002-1393 MyBB Group
Theme by MyBBIran.com